За нас

За нас

В Натуралика ООД няма граници за нашите РЕЗУЛТАТИ, по-точно тези граници се определят от работоспособността, старанието и амбицията,която мотивира всеки член на работния ни екип.

Нужни са ни резултати! Вашите резултати!

Ние винаги работим с определена цел,по определен план,според прецизно определена стратегия.

В нашия подход съществува дисциплина.Опитваме се да правим всичко както трябва, като вървим по неизследвани пътеки.Ние не сме привърженици на конвенционалните решения.Ние решаваме проблемите по нов начин. 

Нашата най-употребявана дума е резултати! Вашите резултати!  Чрез производството  на висококачествени хранителни добавки,  както и чрез експертните ни познания, ще ви помогнем да вземете най-доброто решение за Вашите резултати!

Меморандум за резултати:

 ексклузивни суплементи

Ние сме в постоянно търсене на нови съставки и формули,  чрез иновативни подходи в хранителните добавки. Ние не сме повлияни от нашумелите „силни“ продукти с цел бърза доходност. Ние  поръчваме от най-добрите доставчици , тестваме поотделно всяка партида суровина в лицензирана лаборатория, тестваме и продукта  върху себе си в специалната ни фирмена 6 месечна изпитателна сесия и едва тогава Ви прорепоръчваме само каквото работи. Защо? Защото в нашето портфолио сме произвели само висококачествени продукти с които имате предимство и ще ви помогнат да достигнете Вашите резултати!

  Качество и застраховка

Ние се отнасяме с най- голямо внимание щом става въпрос за продуктите с които разполагаме . Работим само с най-реномираните вносители на суровини за хранителни добавки в света които се подлагат на тежки и щателни протоколи за качество на продукцията и производственият процес. Това ни гарантира че ще Ви доставим само най- високо качествените продукти!

  Обслужване  

Никога не се знае колко добра е една компания докато не решите да се свържете с нея . Независимо дали се нуждаете от експретно менение за хранителна добавка или продукт, или съвет по тренировъчната Ви програма, ние винаги сме тук за да ви отговорим веднага . Ще представим най – доброто решение за вас и РЕЗУЛТАТИТЕ които искате да постигнете!

  Съвети за храни и хранителни добавки

Нашите цели са да създадем трайни и значими взаймоотношения с Вас чрез експретни познания и  услуги. Ние непрекъснато инвестираме  в нашето развитие , така че вие  да получите възможно най добрите съвети за хранене и добавки. Искаме да взимате най-добрите решения за Вашите РЕЗУЛТАТИ и  затова редовно преставяме статии и научни изследвания в нашата област на  уебсайта ни naturalika.bg

  Доставка

Когато става въпрос за Вашето здраве, нещата могат да станат сериозни. Ето защо ви гарантираме че никога не губим време, тъй като сме единственият търговец на дребно който може да гарантира доставка на следващият работен ден всички поръчки подадени до 17,00 часа. Нашата прецизност към отличното качество на доставките  Ви гарантира, че независимо кога поръчате, независимо кой куриер сте си избрали, Вашата поръчка ще пристигне до Вас възможно най-бързо!