КОГНИМАКС

КОГНИМАКС е иновативен продукт на изцяло натурална основа които има за цел да подобри менталните функции и когнитивните способности, значително да намали умората и изтощението (психически и физически) както и да увеличи жизнеността и подобри физическият статус.

 

САМО СЕГА! ПРОМОЦИОНАЛНА ДОСТАВКА!

ПРИ 1 ПРОДУКТ - 4 лева до ОФИС / 8 лева до АДРЕС

ПРИ 2  ПРОДУКТА - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!


СЪСТАВКИ:


Златния Корен е висококачествен екстракт от билката Rhodiola Rosea съдържащ 3% розавини придаващи качествата и на адаптоген. Адаптогените са съединения, които помагат на тялото да се адаптира към стресовите фактори, без да пречи на редовните биологични процеси. Като адаптоген, Rhodiola Rosea може да спомогне за облекчаване на стреса, намаляне на умората, потенциране на когнитивните способности и насърчаване загубата на тегло.

Гинко Билобата има ноотропен характер върху човешкия организъм, т.е. действат като подобрители на паметта и концентрацията.Има изследвания показващи, че Гинко Билоба регулира оксидативния стрес, т.е. има действие на антиоксидант, борещ се със свободните радикали в тялото. Гинко Билоба предоставя биофлавоноидите, които са необходими в хранителен режим с недостатъчен дневен прием на плодове и зеленчуци. Гинко Билоба поддържа функцията на паметта, концентрацията и кръвообращението. Антиоксидантните свойства на Гинко Билобата са ефективни срещу свързаните със стареенето състояния като артрит и атеросклероза.

Кофеин - доказано е, че кофеинът стимулира мозъчната дейност и повишава възможността за концентрация. Чаша кафе може не само да ни събуди сутрин и сериозно да подобри нашата трудоспособност.Благотворен ефект веществото оказва и върху запомнянето на факти. Проучвания върху него са доказали, че той подпомага както краткотрайната памет, така и дълготрайната. Ето защо приемът му се препоръчва на хора, на които им се налага на запомнят голям обем от информация, както и на такива, притесняващи се, че паметта започва да им изневерява.

 

Две капсули осигуряват:  


Гинко Билоба ( Gingko Biloba ) - 180 mg
Златен Корен ( Rhodiola Rosea ) - 180 mg
Кофеин ( Caffeine ) - 75 mg

 

Начин на употреба:

Като хранителна добавка приемайте 2 капсули дневно ( 1 сутрин , 1 вечер ) или по лекарско предписание.

 

Известни противопоказания:

Да не се превишава препоръчителният дневен прием!
Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Препоръчва се консултация с лекар специалист, ако имате известни хронични заболявания, при кърмене и бременност.


* 100% активни съставки
* Без глутен 
* Без лактоза 
* Без добавена захар, сол, мая 
* Без консерванти и изкуствени оцветители 
* Не е тестван върху животни

Част от продажбата на всеки продукт на Naturalika допринася средства за екологични и детски благотворителни организации.

Произведено в БЪЛГАРИЯ!

27,50 лв. 17,50 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!