Зелен Чай

ЗЕЛЕНИЯТ ЧАЙ  благоприятства сърдечносъдовата и нервна система, намалява прогресията на атеросклерозата, метаболитния синдром, диабета, наднорменото тегло и още много други.

АКТИВНИТЕ МОЛЕКУЛИ на зеления чай се наричат КАТЕХИНИ.Катехините са антиоксиданти, част от по-голямата група на флавоноидите. АНТИОКСИДАНТНИЯТ ЕФЕКТ е в основата на защитата от злокачествени заболявания, подобряват състоянието на кожата, намаляват ефектите от стареенето. Всичките действат по един и същи начин, но най-силният е EGCG (епигалокатехин-3-галат). Нашият продукт съдържа 50% EGCG – епигалокатехин-3-галат катехини, на това се дължи и повишеното изгаряне на мазнини след прием на зелен чай.

 

САМО СЕГА! ПРОМОЦИОНАЛНА ДОСТАВКА!

 

ПРИ 1 ПРОДУКТ - 4 лева до ОФИС / 8 лева до АДРЕС

ПРИ 2  ПРОДУКТА - БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС / 8 лева до АДРЕС

ПРИ 3 ПРОДУКТА - БЕЗПЛАТНА ДО АДРЕС


ПОЛЗИ:

НАМАЛЯ АБСОРБЦИЯТА НА ВЪГЛЕХИДРАТИ - При едновременен прием на зелен чай с въглехидрати значително се намалява абсорбцията на въглехидратите от червата в кръвта. Високи дози EGCG могат да блокират абсорбцията на до 30% от приетите с него захари.

ПОВИШАВА ИНСУЛИНОВАТА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ - Зеленият чай увеличава инсулиновата чувствителност. Така предпазва от развитието на захарен диабет тип 2

НАМАЛЯ МАСТНАТА ТЪКАН - Увеличава загубата на мастна тъкан. Ефектът се дължи на комбинацията от EGCG и кофеин в чая. Кофеинът увеличава катехоламините (норадреналин и адреналин), докато EGCG блокира разграждането им. Крайният резултат е повече катехоламини, действащи за по-дълго време. На това се дължи и повишеното изгаряне на мазнини след прием на зелен чай.

РЕДУЦИРА ТЕГЛОТО -  Причината е повишеното разграждане на мастна тъкан.

УВЕЛИЧАВА “ДОБРИЯ” ХОЛЕСТЕРОЛ (HDL-C) - Зеленият чай слабо увеличава “добрия” HDL-холестерол и възпрепятства прогресията на атеросклерозата. За максимален ефект може да се комбинира с чесън.

ПОДОБРЯВА СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА - Високи дози ECGC подобряват състоянието на кожата. Приложен локално, зеленият чай действа противовъзпалително и намалява растежа на бактериите, асоциирани с акнето (Propionibacterium acnes).

 

Една капсула осигурява:  
Екстракт от зелен чай ( Green Tea Extract )  - 400 mg

 

Начин на употреба:

Като хранителна добавка приемайте 2 капсули дневно ( 1 сутрин , 1 вечер ) или по лекарско предписание.

 

Известни противопоказания:

Да не се превишава препоръчителният дневен прием!
Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Препоръчва се консултация с лекар специалист, ако имате известни хронични заболявания, при кърмене и бременност.


* 100% активни съставки
* Без глутен 
* Без лактоза 
* Без добавена захар, сол, мая 
* Без консерванти и изкуствени оцветители 
* Не е тестван върху животни

Част от продажбата на всеки продукт на GeneTech допринася средства за екологични и детски благотворителни организации.

Произведено в БЪЛГАРИЯ!

27,50 лв. 17,50 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!