Златен Корен (Rhodiola Rosea)

Златния Корен е висококачествен екстракт от билката Rhodiola Rosea съдържащ 3% розавини придаващи качествата и на адаптоген. Адаптогените са съединения, които помагат на тялото да се адаптира към стресовите фактори, без да пречи на редовните биологични процеси. Като адаптоген, Rhodiola Rosea може да спомогне за облекчаване на стреса, намаляне на умората, потенциране на когнитивните способности и насърчаване загубата на тегло.

  • Подобрява менталните функции и когнитивните способности;
  • Значително намалява умората и изтощението (психически и физически);
  • Увеличава жизнеността и подобрява физическият статус;

 

САМО СЕГА! ПРОМОЦИОНАЛНА ДОСТАВКА!

ПРИ 1 ПРОДУКТ - 4 лева до ОФИС / 8 лева до АДРЕС

ПРИ 2  ПРОДУКТА - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

 

Защо да приемаме Златен Корен ?

Руски изследователи откриват, че родиолата притежава адаптогенни свойства. Адаптогените са естествени вещества, притежаващи свойството да повишава способността на тялото да се адаптира към стресови ситуации.

Концентрация и памет: Когато се използва системно, родиола розеа подобрява паметта и концентрацията. Доказано е, че регулира режима на съня, намалява пристъпите на сънливост, умствената умора и безпокойството. По време на приема на екстракт от родиола розеа се наблюдава значително по-голяма емоционална уравновесеност, повишена мотивация и концентрация.

Устойчивост на стрес: Адаптогените увеличават способността за ефективно използване на клетъчното гориво и общата работоспособност. Родиолата притежава свойството да увеличава устойчивостта на организма към редица химични, биологични и физически стресови фактори. Подпомага за нормализирането на процесите в тялото, когато то е подложено на стрес.

Възстановяване: Златният Корен е популярна добавка сред спортистите поради доказаната си способност да съкращава периода на възстановяване след продължително натоварване, намалява мускулната болезненост, повишава нивата на ензимите, РНК и протеините отговорни за мускулното възстановяване. Родиолата повишава енергията в мускулните клетки, синтезата на гликоген в мускулите и в черния дроб и анаболната активност.  Докато приемат екстракт от родиола , спортистите усещат общо подобрение на представянето си и на физическата си форма.

Имунна система: Веществата, открити в родиолата подсилват имунната система, като възстановява хомеостазата (метаболитния баланс) в тялото.

Съставки:

Една капсула осигурява:  
Екстракт от Златен Корен ( Rhodiola rosea ) – 350 мг 
Кофеин ( Caffeine ) - 50 mg

Начин на употреба:

Като хранителна добавка приемайте 2 капсули дневно ( 1 сутрин , 1 вечер ) или по лекарско предписание.

Известни противопоказания:

Да не се превишава препоръчителният дневен прием!
Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Препоръчва се консултация с лекар специалист, ако имате известни хронични заболявания, при кърмене и бременност.


* 100% активни съставки
* Без глутен 
* Без лактоза 
* Без добавена захар, сол, мая 
* Без консерванти и изкуствени оцветители 
* Не е тестван върху животни

Част от продажбата на всеки продукт на Naturalika допринася средства за екологични и детски благотворителни организации.

Произведено в БЪЛГАРИЯ!

27,50 лв. 17,50 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!